Mâncare bună — dispoziție bună!
Motto-ul nostru este “Mâncarea bună aduce bună dispoziție”. Suntem convinși că mâncarea este un element important în viața fiecăruia, însă o mâncare gustoasă este esențială. Aceasta poate descrie orice sentiment, atâta timp cât alegi ingredientele potrivite.
Scopul nostru este acela de a crea adevărate opere de artă pe farfurie, iar acest lucru poate fi realizat doar prin multă muncă și creativitate. Căutăm în permanență să ne îmbunătățim abilitățile și să descoperim noi ingrediente și combinații surprinzătoare.
Dorim să oferim clienților noștri o experiență extraordinară și putem spune că perfecțiunea este cuvântul care caracterizează cel mai bine restaurantul nostru. Suntem foarte exigenți cu personalul nostru: aceștia trebuie să fie extrem de atenți la modul în care întâmpină, servesc și discută cu clienții.
Secretul nostru: degustăm fiecare ingredient și încercăm să descoperim echilibrul perfect dintre aromă și textură. Vrem să oferim doar ce e mai bun clienților noștri.
Echipa noastră
<span style="font-weight: bold;">Ioana stamate</span><br>
Ioana stamate
Bucătar Șef
<span style="font-weight: bold;">Sanda Marin</span><br>
Sanda Marin
Bucătar
<span style="font-weight: bold;">Silvia Andrieș</span><br>
Silvia Andrieș
Barman
<span style="font-weight: bold;">Ecaterina Stan</span><br>
Ecaterina Stan
Ospătar
Ce spun clienții
Mâncare bună, angajați amabili, atmosferă plăcută. Per total, o experiență extraordinară. Vă recomand acest restaurant.
Profit de orice ocazie să vin aici. De fiecare dată sunt plăcut surprins de preparate. Reușesc să transforme un simplu prânz într-o experiență fenomenală.
Ne-am îndrăgostit de preparatele lor și în fiecare zi comandăm prânzul de la ei. De fiecare dată reușesc să vină cu ceva nou.
La Thalia

Despre noi

Am deschis restaurantul în urmă cu cinci ani și de atunci am obținut doar cele mai bune recenzii pentru meniurile noastre.

Poate că suntem perfecționiști, însă considerăm că este extrem de important ca fiecare client să fie complet mulțumit de serviciile noastre. Motto-ul nostru este să ne facem treaba cu respect, pasiune și umor.

  • Respectul dezvoltă încrederea și încuranjează oamenii să lucreze în mod responsabil. 
  • Pasiunea aduce o abordare creativă în munca noastră și stă la baza inovației. 
  • Umorul ușurează munca tuturor :) .

Vă invităm să testați specialitățile noastre. Cu singuranță veți cu extrem de mulțumit indiferent de alegerea făcută!