Mâncare bună — dispoziție bună!
Motto-ul nostru este “Mâncarea bună aduce bună dispoziție”. Suntem convinși că mâncarea este un element important în viața fiecăruia, însă o mâncare gustoasă este esențială. Aceasta poate descrie orice sentiment, atâta timp cât alegi ingredientele potrivite.
Scopul nostru este acela de a crea adevărate opere de artă pe farfurie, iar acest lucru poate fi realizat doar prin multă muncă și creativitate. Căutăm în permanență să ne îmbunătățim abilitățile și să descoperim noi ingrediente și combinații surprinzătoare.
Dorim să oferim clienților noștri o experiență extraordinară și putem spune că perfecțiunea este cuvântul care caracterizează cel mai bine restaurantul nostru. Suntem foarte exigenți cu personalul nostru: aceștia trebuie să fie extrem de atenți la modul în care întâmpină, servesc și discută cu clienții.
Secretul nostru: degustăm fiecare ingredient și încercăm să descoperim echilibrul perfect dintre aromă și textură. Vrem să oferim doar ce e mai bun clienților noștri.
La Thalia

Despre noi

Încă de la deschiderea din 2007, Avanti a pus la dispoziția dumneavoastră o gamă variată de pizza, salate și meniuri crispy pregătite cu ingrediente proaspete și delicioase. În meniul nostru veți găsi peste 30 de feluri de pizza, de care vă puteți bucura venind la Uvertura Mall, etaj 4 sau comandând la unul dintre numerele: 0745383256 sau 0740477931. Vă stăm la dispoziție, zilnic în intervalul 10:00 - 23:00
Poate că suntem perfecționiști, însă considerăm că este extrem de important ca fiecare client să fie complet mulțumit de serviciile noastre. Motto-ul nostru este să ne facem treaba cu respect, pasiune și umor.
  • Respectul dezvoltă încrederea și încuranjează oamenii să lucreze în mod responsabil. 
  • Pasiunea aduce o abordare creativă în munca noastră și stă la baza inovației. 
  • Umorul ușurează munca tuturor :) .
Vă invităm să testați specialitățile noastre. Cu siguranță veți fi extrem de mulțumit indiferent de alegerea făcută!